Flash

Itt a bizonyíték, hogy Soros szervezte a vasárnapi tüntetést

Igazak lehetnek, azok a független sajtóértesülések, miszerint maga Soros György áll a vasárnapi tömegtüntetés mögött. Egy véletlenül elcsípett, ismeretlen blogger bejegyzése legalábbis ezt sejteti. A milliárdos üzletember nemcsak kétéltű repülőket, felejtőbűbájt sem átallott bevetni a cél érdekében. És a sárga rózsa sem véletlenül csendült fel…

 

 

A blogger írása szerkesztés nélkül:

Éppen valamelyik európai vagy talán amerikai egyetemen meresztettem a magyar seggemet, már nem is tudom, mímeltem a tudományt és a rengeteg ösztöndíjamból vígan éltem és hevesen, amikor e-mail érkezett az sgyvagyokjolismerszengem@freemail.semmiképpensemhu címről, és mondta, hogy lenne végre egy feladat, egy felvonulás, személyesen kiokosítanak, fizetik az összes utazásomat, rendelkezésemre bocsátja Gyuri az összes Boeing XXL típusú repülőgépét, a teljes gépparkját tulajdonképpen. Én meg ráálltam.

Volt egy meeting, hogy hogy kell vonulni, mondtuk, menni fog, aztán összeszedtek minket a világ minden tájáról, az összes campusról meg kocsmából, és felültünk a gépre. A hosszú úton tudományos elméletekről beszéltünk, de persze főleg csak blöffből, a bölcsészek ugye a mások által unalmasnak mondott művészfilmeket bámulták, amiket Gyuri kölcsönzött, olyan hosszúakat, amikben alig beszélnek és kevés a szex meg az ölés, vagy pedig más sincs, csak az, meg ugye mindenki falta a kaviárt és a pezsgőt. 

Szerencse, hogy végül megérkeztünk a Várkert bazár környékére, részben a Dunán landoltak a kétéltű repülők, részben az Ybl Miklós és a Clark Ádám téren, és a liberális sajtó mindenhatóságát mutatja, hogy sikerült minden repülőgépes képet utólag eltüntetni, mindenki telefonjából kitörölni, hogy a tévé se mutathassa, ellenben nagy hiba, hogy a felejtős bűbájt ezek a kétbalkezes barátaim nem mondták ki mindenkire, mert így mégis elterjedtek a hírek, ezt komolyan nem hiszem el, hogy manapság egy kutató képes elfelejteni exmemoriamot mondani, most mekkora bajban vagyunk, valamit már ki kellene találni.

Na, és aztán csatlakoztunk a többiekhez, mindnyájan tudományos konferenciákon használt poszterekből készítettek molinót (nyilván a poszterek is csak átverések egyesek szerint, hiába anatómiáról vagy pszichológiáról szólnak, igazából csak a tudományos orgiák felvezetői, ezt nem kommentálnám), az előttem levő szimpatikus tábla azt hirdette, hogy „Voldemortnak sem sikerült”, amivel csak azonosulni tudtam. 


Miután két óra elteltével végre elértünk a Kossuth térre, természetesen Gyurkával mindnyájan sms-kapcsolatban voltunk (a net ugye nem működött), és ő szorgosan utasítgatott is. Elég kemény volt, mert ilyeneket kaptunk: „Énekelj. Énekeld a ha én rózsa volnékot, basszus, nem érdekel, hogy hamisan”, illetve „figyu, az elemlámpa ott van a telefonod felső sávjában, gördítsd le, gördítsd már le, és nyomd azt a rohadt gombot”, és hasonlók, hiába, százkarú egy szörny vagy varázsló, személyre szabja az üziket. 

Végül estefelé összeszedett minket, és Boeingjeivel elvitt végre egy másik országba. A mostani városnak nem mondhatom el a nevét, csak hogy B-vel kezdődik és üsszel-el végződik, illetve, hogy tettem egy megfigyelést vele kapcsolatban, ugyanis míg mások pénzét verjük el az éttermekben, kocsmákban és hasonló züllött helyeken (kutatótermekben), és barátaim, pajtásaim és társaim olyan fellengzős szavakat kiabálnak nyilván csak megtévesztésből, hogy „klímakatasztrófa”, „rákgyógyítás”, „egészségügyi reform”, szóval ilyen lózungokkal foglalkoznak, azt figyeltem meg, hogy ez a hely egyáltalán nem mozog. Egy helyben áll. Ezt csak megemlítem, mert úgy beszélnek róla odahaza, mintha egy mozgó jármű lenne. A repültetést nem cáfolnám, de ezt igen.

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!